اجرای تایل وسقف شبکه

ناشر

پست بر روی دی ۱۹, ۱۳۹۳

 

اجرای تایل 

باکیفیت عالی وضمانت ماندگار با اکیپ کناف اصفهان ۰۹۱۳۹۱۱۶۹۸۶  محقق

دانستنیها وتوضیحات درمورد تایل :

سقفهای کاذب مشبک کناف

سقفهای کاذب مشبک کناف، از شبکه سازه های سپری (یا T شکل) و تایل های گچی تشکیل می شوند. شبکه مذکور به وسیله آویزهای قابل تنظیم به سقف اصلی متصل گردیده و سپس تایلهای گچی درون این شبکه قرار می گیرند. نصب سریع و آسان، دسترسی آسان به فضای تأسیساتی پشت سقف کاذب و تعمیر و نگهداری آسان از جمله ویژگیهای این ساختار می باشد.

انواع تایلهای گچی

تایل های  روکش پی وی سی دارای انواع طرح مختلف

تایل های آکواستیک معدنی

تایل های گچی ساده

تایل های گچی آکواستیک (پانچ مربع وپانچ دایره )

تایل های سقفی در ابعاد ۶٠×۶٠ سانتیمتر و در دو نوع ساده (فاقد خواص صوتی ) و آکوستیک ( دارای خواص صوتی ) تولید و عرضه می گردند:

١- تایل های ساده

١-١- بدون روکش

١-٢- روکش دار (P.V.C بر روی تایل – آلومینیوم بر پشت تایل)

٢- تایل های آکوستیک

٢-١- مدل ٣۶/١٢/٨

٢-٢- مدل ١٨/۶

ویژگی اصلی تایل های آکوستیک، قابلیت جذب صوت بالای آنها می باشد. به همین سبب، این نوع تایل غالباً در ساختمان هایی نظیر سینماها، آمفی تئاترها و دفاتر کار مورد استفاده قرار می گیرد.

تایلهای گچی ساده

تایلهای گچی ساده

تایل های گچی ساده فاقد خاصیت جذب صوت می باشند. این تایلها در دو نوع بدون روکش و روکش دار تولید و عرضه می گردند.

تایل های بدون روکش دارای قابلیت رنگ آمیزی می باشند. تایل های با روکش P.V.C نیازی به رنگ آمیزی نداشته و بدین ترتیب سرعت کار بالا می رود. تایل های با روکش آلومینیوم (در پشت تایل) در مکان هایی که احتمال ریزش آب بر پشت تایل وجود دارد (مانند محل عبور لوله های تأسیساتی) و یا در محیط هایی که احتمال تعرق وجود دارد (مانند مناطق شرجی نظیر شمال یا جنوب کشور) مورد استفاده قرار می گیرند.

تایل های گچی آکوستیک مدل ٣۶/١٢/٨

تایل های گچی آکوستیک مدل ٣۶/١٢/٨

این نوع تایلها دارای خاصیت جذب صوت می باشند. سوراخهای روی تایل به شکل دایره هایی به قطر mm ٨ و mm ١٢ بوده که فاصله مرکز به مرکز این سوراخ ها از یکدیگر mm٣۶ می باشد.

تایل های گچی آکوستیک مدل ١٨/۶

این نوع تایلها دارای خاصیت جذب صوت می باشند. سوراخهای روی تایل به شکل دایره هایی به قطر mm ۶ بوده که فاصله مرکز به مرکز این سوراخ ها از یکدیگر mm ١٨ می باشد.

سقفهای کاذب مشبک کناف

سقفهای کاذب مشبک کناف، از شبکه سازه های سپری (یا T شکل) و تایل های گچی تشکیل می شوند. شبکه مذکور به وسیله آویزهای قابل تنظیم به سقف اصلی متصل گردیده و سپس تایلهای گچی درون این شبکه قرار می گیرند. نصب سریع و آسان، دسترسی آسان به فضای تأسیساتی پشت سقف کاذب و تعمیر و نگهداری آسان از جمله ویژگیهای این ساختار می باشد.

روش اجرا

نصب نبشی تراز

١- نصب نبشی تراز

اتصال آویز به سقف اصلی

٢- اتصال آویز به سقف اصلی

اجرای شبکه سازه

٣- اجرای شبکه سازه

سقف کاذب تایل

سقف کاذب در اصطاح به سقفی که ازسقف اصلی پایین تر بوده و همچنین بار و یا فشاری ازبالا به آن اعمال نمی شودگفته می شود که به علل مختلف ازجمله کاهش ارتفاع به دلیل جلوگیری از اتلاف حرارت ورطوبت ̜عبورتاسیسات ̜ آکوستیک نمودن صدا ̜ نورپردازی های توکار مثل نورمخفی ویا پوشاندن تیرهای سقف اصلی ودلایل دیگر از آن استفاده می شود .

بار سقف کاذب بسته به نوع آن به سقف اصلی و یا دیوارهای جانبی آن وارد می شود البته بایددر نظر داشت که در صورت عدم اتصال مناسب فریم سقف کاذب با سقف اصلی و یا دیوارهای جانبی در صورت تنش هایی همانند زلزله ممکن است به سقف کاذب و یا سقف اصلی آسیب وارد شود .

جنس سقف کاذب می تواند از گچ ̜ چوب ̜ مواد معدنی ̜ پی وی سی ̜ آلومینیوم و……. باشد. درگذشته مرسوم ترین روش برای این کاراستفاده از گچ ورابیتس بوده که به علت وزن بالای وارده به سقف اصلی ویادر مناطق زلزله خیز به علت ایجاد آوارهای خطرناک رفته رفته استفاده از آن در کشورهای پیشرفته منسوخ گردیده و در کشورهای در حال توسعه نیز در حال منسوخ شدن می باشد .

سیستم جایگزین این نوع سقف کاذب استفاده ازسقف های کاذب درای وال (ساخت و ساز خشک یعنی بدون ملات) می باشد. در این روش از پنل های ازپیش آماده شده که بسته به نوع استفاده ویا محل استفاده ازمواد مختلف مانند گچ و سیمان و یا چوب و…… تولید میگردد بر روی زیر سازی گالوانیزه ویا چوبی استفاده می گردد. مقرون به صرفه ترین این پنلها پنل های گچی بوده که آن نیز بسته به نوع استفاده دارای انواع مختلف منجمله مقاوم در برابر حریق یا رطوبت و یا هردو و همچنین پنل های معمولی می باشد. این نوع سقف کاذب پس از درز بندی و رنگ آمیزی از نظر ظاهری هیچگونه تفاوتی با سقف های کاذب سنتی (گچ و رابیتس) ندارد .

از انواع دیگر سقف های کاذب درای می توان به سقف های کاذب مشبک اشاره نمود که در این نوع از سقف های کاذب بدلیل استفاده ازتایل های مدولار قابلیت دسترسی به سقف اصلی نسبت به انواع دیگر سقف های کاذب درای وال راحتتر و سریعتر می باشد معمولا از این نوع سقف های کاذب در مکان هایی که بیشتر تاسیسات از زیر سقف عبور داده شده استفاده می شود تا در صورت نیاز دسترسی سریع و آسان به این تاسیسات فراهم باشد .

در سیستم درای وال همانند سیستم سنتی امکان ایجادسقف کاذب دکوراتیو وجود دارد ومی توان با استفاده از زیرسازی مناسب پنل گچی سقف هایی زیبا همراه نور مخفی و یا نورپردازی های خاص به وجود آورد .

سقف کاذب سقف دومی است که پایین تر از سقف اصلی ایجاد شده و به سقف اولیه و دیوارهای اطراف متصل شده و با آن توسط سازه اصلی تحمل می شود.

به طور کلی موارد عمده کاربرد سقف کاذب عبارتند از : عبور تاسیسات ̜ آکوستیک کردن ̜ موارد دکوراتیو ̜ سبک کردن ساختمان در برج ها ̜ هدایت و جلوگیری از اتلاف حرارت و رطوبت ̜ نورپردازی مناسب با شرایط کار و زندگی و ………

سقف کاذب می تواند به صورت صاف و یا به اشکال دیگر ساخته شوند. سقف کاذب باید با مصالح سبک ساخته شده و فریم آن به نحو مناسبی به اسکلت و یا دیوارهای مجاور متصل گردد که به علت ضربه ها و تکان های ناشی از زلزله موجب خرابی دیوار اطراف نشود.

جنس سقف کاذب می تواند از گچ ̜ چوب ̜ فلزات رنگین ̜ پی وی سی ̜ شیشه ̜ آهن ̜ ورق های فلزی روکش دار ̜ آلومینیوم ̜ کامپوزیت و یا ترکیبی از این ها باشد.

سقف های کاذب اولیه با استفاده از قطعات پلاستیکی در سال های ۱۳۶۵ به بعد در سقف های کامپوزیت کرمیت ساخته می شدند. اما مشکلاتی ازقبیل گران بودن مصالح ̜ نچسبیدن به گچ و خاک ̜ خزش(creep) باعث گردید که استفاده از آن ها محدود گردد. از این رو دسترسی به موا د اولیه ورق گالوانیزه در داخل کشور و تولید انواع ورق گالوانیزه به صورت رابیتس در شکل ها و فرم های مختلف سازندگان را به سمت استفاده از این محصول سوق داد.

طراحان سقف کاذب با بهره گیری از تنوع و انعطاف پذیری مصالح موجود می توانند اشکال بسیار زیبایی را در سقف ساختمان ها به وجود آورند. این رشته از صنعت ساختمان به تخصص ویژه ای نیاز دارد و طراح باید خصوصیات همه سازه ها را به خوبی بشناسد و با انواع سقف کاذب آشنایی داشته باشد و کاربرد آن ها را در موقعیت های مختلف درک کند تا در هر مورد بتواند بهترین سقف کاذب را طراحی و اجرا نماید.عوامل تعیین کننده درانتخاب شکل و مصالح سقف کاذب عبارتند از: میزان رطوبت و دمای محل ̜ آکوستیک ̜هزینه ̜ نورپردازی ̜ زیبایی و ……..

نصب آسان سقف کاذب از جمله عوامل مهم در انتخاب نوع سقف کاذب به عوامل زیر بستگی دارد : سبکی متریال ̜ انتخاب زوایایی که به راحتی سقف مورد نظر اجرا شود ̜ انتخاب متریالی که زوایای پوشش را تامین کند وبه راحتی در کنار هم جفت و جور شود ̜ با سهولت آویزان کردن سقف و مهار آن از سقف اصلی ̜ تولید سازه هایی در اندازه های مختلف .

در انتخاب طرح و اجزاء سقف کاذب همفکری نزدیک بین مجری سقف کاذب و معمار طراح باید وجود داشته باشد.

سقف کاذب مشبک :

سقف های کاذب مشبک کناف از شبکه سازه های سپری یا T شکل و تایل های گچی تشکیل می شوند. شبکه های مذکور به وسیله آویزهای قابل تنظیم به سقف اصلی متصل گردیده و سپس تایل های گچی درون این شبکه قرار می گیرند.

مزایا :

حذف عملیات رنگ آمیزی

دسترسی آسان به فضای تاسیساتی

نصب سریع و آسان

تنظیم شرایط آکوستیکی فضا

تعمیر و نگهداری آسان

تنوع و مشخصات :

تایل های سقفی در ابعاد ۶۰ * ۶۰ سانتیمتر و دردو نوع ساده (فاقد خواص صوتی ) آکوستیک (دارای خواص صوتی) تولید و عرضه می گردد.

۱- تایل ساده

بدون روکش

روکش دار (پی وی سی روی تایل – آلومینیوم بر پشت تایل)

۲- تایل های آکوستیک

مدل ۶/۱۸

مدل ۸/۱۸

مدل ۸/۱۲/۳۶

مدل ۸/۱۲/۵۰

مدل ۱۲/۲۵

۳- تایل های طرح دار روکش PVC

طرح یاقوت

طرح حصیر

طرح لوزی

طرح الماس

تایل های سقفی :

تایل های سقفی در ابعا ۶۰ در ۶۰ سانتیمتر بوده و به لحاظ جنس در دو نوع گچی و معدنی به ترتیب توسط شرکت های کناف ایران و کناف ای . ام . ای تولید و به بازار عرضه می گردند.

انواع تایل های گچی :

این تایل ها به ابعاد ۶۰ در ۶۰ تولید و عرضه می گردند تایل های گچی دارای لبه صاف می باشند.

تایل های ساده :

تایل های ساده بدون سوراخ و فاقد خاصیت جذب صوت بوده و در انواع زیر تولید و عرضه می شوند :

بدون روکش (به صورت ساده یا رنگ شده سفید)

روکش دار (با روکش pvc بر روی تایل و یا با روکش آلومینیوم در پشت تایل)

بنا بر انتخاب مشتری امکان ارائه تایل های ساده به صورت بدون روکش یا با هریک از روکش ها وجود دارد .

تایل های آکوستیک :

آکوستیک غالبا در ساختمان هایی نظیر سینماها ̜ آمفی تئاتر ها ̜ بانک ها ̜ فروشگاه های بزرگ و دفاتر کار مورد استفاده قرار می گیرند. تایل های آکوستیک با رده های جذب بالا امواج صوتی را مستهلک می نمایند در صورت استفاده از لایه پشم سنگ بر پشت تایل میزان جذب صوت به میزان قابل توجهی افزایش خواهد یافت. ویژگی اصلی تایل های آکوستیک قابلیت جذب صوت بالای آن ها می باشد. این صفحات به دلیل هدایت صوت از طریق سوراخ ها به فضای پشت سقف کاذب ̜ بخشی از صوت مختلف یه شرح زیر تولید می شوند :

مدل ۶/۱۸

مدل ۸/۱۸

مدل ۸/۱۲/۳۶

مدل ۸/۱۲/۵۰

مدل ۱۲/۵۰

تایل گچی ساده :

تایل های گچی ساده بدون صوت و فاقد جذب صوت بوده و به صورت رنگ شده و سفید به بازار عرضه می گردند. تایل های با روکش انواع بدون روکش یا روکش دار عرضه می شوند. تایل های بدون روکش (بر روی تایل) دارای سطح نهایی زیبایی هستند. مزیت ویژه این گونه تایل ها امکان تمیزکاری آن ها (با توجه به جنس روکش) می باشد. همچنین این تایل ها نیازی به رنگ آمیزی نداشته بدین ترتیب سرعت احتمال تعریق و ریزش آب بر پشت تایل وجود دارد. (مانند محل عبور کار بالا می رود از تایل ها با روکش آلومینیوم می توان در مکان هایی که لوله های تاسیساتی مناطق شرجی نظیر شمال و جنوب کشور) استفاده نمود.

تایل گچی آکوستیک مدل ۶/۱۸ (پانچ دایره ای) :

این نوع تایل دارای خاصیت جذب صوت می باشد. سوراخ های روی تایل به شکل دایره هایی به قطر ۶ میلیمتر که فاصله مرکز به مرکز این دایره ها از یکدیگر ۱۸ میلیمتر می باشد.

تایل گچی آکوستیک مدل ۸/۱۲/۳۶ (پانچ دایره ای) :

این نوع تایل دارای خاصیت جذب صوت می باشد. سوراخ های روی تایل به شکل دایره هایی به قطر ۸ و ۱۲ میلیمتر بوده که فاصله مرکز به مرکز این دایره ها از یکدیگر ۳۶ میلیمتر می باشد.

تایل گچی آکوستیک مدل ۸/۱۲/۵۰ (پانچ دایره ای) :

این نوع تایل دارای خاصیت جذب صوت می باشد. سوراخ های روی تایل به شکل دایره هایی به قطر ۸ و ۱۲ میلیمتر بوده که فاصله مرکز به مرکز این دایره ها از یکدیگر ۵۰ میلیمتر می باشد.

تایل گچی آکوستیک مدل ۸/۱۸ (پانچ دایره ای ) :

این نوع تایل دارای خاصیت جذب صوت می باشد. سوراخ های روی تایل به شکل دایره هایی به قطر ۸ میلیمتر بوده که فاصله مرکز به مرکز این دایره ها از یکدیگر ۱۸ میلیمتر می باشد.

تایل گچی آکوستیک مدل ۱۲/۵۰ (پانچ مربعی) :

این نوع تایل دارای خاصیت جذب صوت می باشد. سوراخ های روی تایل به شکل مربع هایی به ضلع ۱۲ میلیمتر بوده که فاصله مرکز به مرکز این دایره ها از یکدیگر ۵۰ میلیمتر می باشد.

معرفی سقف های کاذب یکپارچه :

سقف های کاذب یکپارچه نوعی دیگری از سیستم سقف های کاذب شرکت کناف ایران هستند. این سقف ها بسیار سبک و با توجه به مشخصات فنی استاندارد خود ̜ جایگزین بسیار مناسبی برای سقف های کاذب سنگین و غیر استاندارد ساخته شده با رابیتس و گچ می باشند. ساختار این سقف ها شامل صفحات روکش دار گچی و ساده (مسلح) ̜ دکوراتیو (با قابلیت ایجاد انواع اشکال ̜ شکستگی ها و طرح های تزئینی) و نیز در ترکیب با سقف های مشبک (که اصطلاحا باکس و کیلیک نام دارد) اجرای بتونه مخصوص درزگیری شده و بدین ترتیب سطحی یکپارچه و بدون درز حاصل می گردد که می توان آن را به دلخواه رنگ آمیزی نمود این سقف ها را می توان به صورت زیرسازی فولادی سبک (متصل به سقف اصلی) اجرا نمود. در این سیستم صفحات گچی به وسیله پیچ بر روی زیر سازی نصب و درزهای میان این صفحات به وسیله نوار پر می شود.

تایل های فلزی :

گروه معماری و دکوراسیون اوج هنر اصفهان در کنار محصولات متنوع و در سبد محصولات خود ̜ تایل های فلزی را با توجه به نیاز کشور گنجانده است. سقف های فلزی از چند نظر قابل بررسی می باشند که به اختصار مطرح می گردند :

۱- جنس : این تایل های سقفی پلانو استایل از جنس آلومینیوم یا فولاد گالوانیزه گرم با کیفیت عالی تهیه می گردند. که بسته به نوع و کاربرد و ابعاد در ضخامت های ۵/۰ تا ۸/۰ تولید و عرضه می گردند. البته ضخامت های خاص طبق سفارش قابل ارائه می باشد.

۲- فرم و ابعاد : این تایل های سقفی در فرم تایل مربعی یا نواری (مستطیلی) عرضه می شوند. تایل های مربعی که به طور روتین رایج تر و البته سریعتر قابل تحویل می باشد با ابعاد ۶۰* ۶۰mm ارائه می شوند. لازم به توضیح است تایل ها از نظر ابعاد نیز در فرم ها و اشکال دیگر نیز قابل ارائه می باشد.

۳- رویه : تایل های پلانو استایل در کارخانه ای و در آخرین مرحله تولید با رویه ای مقاوم و ماندگار از انواع پودری پلی استر (Polyester powder coat) پوشش داده می شوند. رنگ های استاندارد تولیدی در نوع های رنگ سفید (ral 9010) و سفید جهانی (ral 001) ارائه می شوند. رنگ های نقره ای (ral 9006) و طوسی روشن (ral 7074) و همچنین سایر رنگ ها نیز به صورت سفارشی قابل ارائه می باشد.

۴- آکوستیک : تمامی تایل ها در اشکال مختلف ولی در دو طرح کلی ساده یا سوراخ دار آکوستیک با قطر سوراخ کاری ۳-۲/۵-۱/۸-۱/۵ میلیمتر عرضه می شوند. میزان سطح سوراخ شده تایل ها و همچنین نوار حاشیه آن متنوع بوده و این امر تایل ها را به دو دسته وسط پانچ و تمام پانچ تقسیم می کند لازم به ذکر است ابعاد سوراخ ها طبق سفارش قابل تغییر می باشد و می توان تایل ها را در دو طرح سوراخ منظم و سوراخ نامنظم طبقه بندی کرد. با ایجاد قابلیت آکوستیکی بیشتر در تایل ̜ ضریب آکوستیکی را بالاتر می برد. ضمنا با استفاده از مصالح مختلف جاذب صوت در پشت تایل نیز می توان مشخصات آکوستیکی بالاتری بسته به شرایط طراحی ایجاد نمود.

تایل از نظر سیستم ریلینگ :

تایل های فلزی را می توان در ایران در دو گروه تایل برای ریل نمایان (Lay-in) و ریل مخفی (Clin-in) تقسیم بندی نمود. لازم به ذکر است تایل ها برای ریل نمایان نیز خود به دو گروه تقسیم می شوند : تایل برای ریل ۲۴ میلیمتر و تایل برای ریل ۲۵ میلیمتر.

تایل روکش دار پی وی سی به سبد کالای گروه اوج هنر اصفهان افزوده شد

تایل های روکش دار پی وی سی محصول جدید گروه اوج هنر اصفهان روانه بازار شد. این محصول در ابعاد ۶۰ * ۶۰ سانتی متر و ارتفاع ۸ میلیمتر در بسته های ۱۰ تایی عرضه می شود. تایل های ۶۰ * ۶۰ روکش دار پی وی سی به عنوان سقف کاذب در ساختمان ها به ویژه در محل هایی که دسترسی به پشت سقف کاذب حائز اهمیت است مورد استفاده قرار می گیرد. به کارگیری تایل های ۶۰ * ۶۰ در سقف ساختمان این امکان را به وجود می آورد که تاسیسات فنی و کانال کشی ها کاملا در زیر این مصالح پنهان گردیده و در نهایت ظاهری زیبا از سقف ارائه می دهد.

این تایل ها به دلیل سبکی ̜ کم هزینه و با صرفه بودن ̜ سهولت و اجرا در اجرا امکان ویژه ای در اختیار مصرف کنندگان قرار داده و با داشتن رنگ ها و طرح های متنوع جلوه ی زیبایی به فضای داخلی ساختمان می بخشد.

سقف کاذب شبکه ای تایل گچی :

  • سقف کاذب شبکه ای تایل گچی یکی از مطرح ترین سقف کاذب دکوراتیو می باشد که به منظور افزایش مقاومت تایل در برابر نفوذ آب در محیط های مرطوب و تاسیساتی در پشت تایل از روکش آلومینیوم استفاده می گردد.
  • از دیگر مزیت های این نوع سقف ̜ سادگی و سرعت نصب و دسترسی آسان به فضای تاسیساتی پس از نصب می باشد.
  • این نوع سقف کاذب با ضخامت های ۷-۹ میلی متر در ابعاد ۵۹۵ * ۵۹۵ عرضه می گردد و از لحاظ اقتصادی بسیار مقرون به صرفه می باشد.

از موارد عمده استفاده این سقف کاذب در ساختمان های اداری ̜ مسکونی ̜ تجاری ̜ کارخانجات ̜ مدارس ̜ بیمارستان ها و ….. می باشد.

تایل های آلومینیومی (اطلاعات عمومی) :

تایل های آلومینیومی از ورق آلومینیوم با ضخامت ۰٫۶ به روش پانچ و پرس در دو نوع گالوانیزه و آلومینیومی تولید می گردند.در نوع سوراخ دار پشت تایل با نمدی سیاه رنگ پوشانده شده که از تبادل هوا بین فضای پشت تایل و اتاق جلوگیری می نماید. در فضایی که نیاز به عایق داریم ̜ استفاده از پشم شیشه یا پشم سنگ امکان پذیر است.

سیستم سازه پنهان :

در این سیستم تایل ها در داخل مقاطع زیر سازی (پروفیل) بدون فاصله و در کنار هم قرار می گیرند. به دلیل عدم رویت این مقاطع پس از اجرا سقف به صورت (Frameless) اصطلاحا به نام سیستم سازه پنهان یا (Clip-in) شناخته می شود.

صرف نظر از زیبایی منحصر به فرد این نوع تایل ها ̜ استفاده از آن ها در فضاهای بهداشتی مانند : بیمارستان ها ̜ آزمایشگاه ها ̜ کارخانجات تولید مواد دارویی و غذایی و ….. مناسب است. این نوع تایل ها به صورت پانچ شده و بدون پانچ در ابعادi300 * 300 mm ̜ ۶۰۰ * ۶۰۰ mm ̜ ۱۲۰۰ * ۶۰۰ mm قابل سفارش است.

سقف کاذب شبکه ای تایل آلومینیوم :

سقف های شبکه ای مربع یکی از کاربردی ترین ̜ زیباترین انواع سقف های دکوراتیو می باشند. تایل آلومینیومی یکی از انواع سقف های شبکه ای است که زیر سازی آن قابل رویت بوده و در ابعاد ۶۰ * ۶۰ تولید می شود. تفاوت این سیستم با دیگر سیستم های شبکه ای در اجرای منظم ابعاد شبکه ها می باشد.

طریقه اجرای شبکه تایل مانند انواع سیستم های شبکه ای است. ابتدا بر حسب اندازه تایل انتخاب شده ̜ شبکه هایی را از سپری و به ابعاد ۶۰ * ۶۰ اجرا نموده و سپس تایل ها را در داخل شبکه روی سپری جای می دهند. ویژگی خاص این محصول آن است که امکان دسترسی بسیار سادهو آسان به پشت سقف را فراهم می کند. تایل شبکه ای را می توان هم به صورت مجزا و هم تلفیق شده با دیگر سقف های کاذب طراحی و اجرا نمود.

خصوصیات تایل های آلومینیومی :

تایل های آلومینیومی ̜ درخشندگی و جلای فلز را داشته و حداکثر بازتاب نور را در محیط خواهند داشت.

از جمله مزیت های تایل های آلومینیومی عبارتند از :

۱- سبک و با قابلیت نصب آسان

۲- دسترسی آسان به فضای پشت سقف

۳- قابلیت نصب هر نوع دریچه و چراغ

۴- بازگشت نور مناسب و آکوستیک

مراحل نصب سیستم Clip-in :

نبشی پیرامونی U-Shape باید در تراز مورد نظر و در فواصل حداکثر i800mm به دیوار متصل شود. دقت شود سازه های U در محلی که به هم می رسند با کمترین درز نصب شوند و در محل تلاقی سازه ها (گوشه های کار)با برش ۴۵i یا اصطلاحا فارسی بر اجرا شود.

توجه : اجرای نبشی پس از اتمام نازک کاری دیوارها صورت می گیرد.

آویز :

آویز در این ساختار باتوجه به ارتفاع و نوع سقف اصلی می تواند سیم مفتول ̜ آویز فنری دوبل یا آویز ثابت باشد. پس از اتصال نبشی پیرامونی ̜ آویزها به فواصل حداکثر i1000mm و در محل خود اجرا می شود.

(به عنوان یک قاعده کلی جهت ریل ریزی عمود بر جهت تیرریزی و یا قوطی کشی است)

Supension :

پس از اجرا آویزها قطعه Hanger یا آویز را بر روی سازه Supension به صورت کشویی قرار داده و محل تلاقی سازه ها با استفاده از Joiner به هم متصل شود تا این سازه ها به راحتی از هم جدا نشوند.

تایل گذاری :

پس از اجرای سازه Supension تایل ها از لبه ای که دارای Nack و فرورفتگی است داخل سازه قرار داده می شود. (دقت شود قبل از جاگذاری تایل داخل سازه ̜ لایه محافظ از لبه های آن جدا شده و داخل سازه قرار نگیرد در ضمن باقی مانده لایه محافظ سطح رویی حدالامکان پس از اتمام کار برداشته شود.) باید سعی شود تایل گذاری ابتدا از دو قسمت کناری شروع و به سمت میانی تکمیل شود. قسمت های انتهایی به واسطه فنرWedge Clip کاملا بر روی بال U-Shape نشانده می شود.

طریقه برش تایل ها :

ابتدا محل برش تایل را مشخص کرده و با مداد خطی در راستای آن می کشیم سپس با استفاده از خط کش فلزی و به کمک کاتر چندین بار روی تایل خط می اندازیم. انتهایی این خط به لبه تایل می رسد. محل تلاقی را به وسیله قیچی برش زده سپس تایل را از محل خط تا کرده و به راحتی می بریم. برای جانمایی دریچه و چراغ ها از گردبر استفاده می شو. باید سعی شود که چراغ های سیلندری سنگین روی سازه ها قرار نگیرد و درصورت نصب بایستی آویز جداگانه برای آن در نظر گرفت.

روف تایل :

تایل های سقفی بتنی از بهترین و مرغوب ترین نوع ماسه و رنگ مخصوص روف تایل ساخته شده و در تولید آن ها از مدرن ترین ماشین آلات تمام اتوماتیک بهره گرفته شده است. ترکیب مواد در هر مرحله از تولید ̜ نمونه برداری و از لحاظ کیفیت و تحمل فشار به دقت مورد آزمایش قرار می گیرد.

در تولید تایل های بتنی موج دار ایران روف تایل از استاندارد DIN 1115 تبعیت می شود.

تایل های بتنی سقفی از تنوع رنگی بسیار جذاب برخوردار می باشد و از رنگ های خاص صنعتی موسوم به Rooftile Coating استفاده می شود از این رو در ساختار هر ساختمان و تمامی سبک های معماری می توان از این گستره رنگی بهره جست.

این تنوع در عین منحصر به فرد بودن با محیط و فضای اطراف ساختمان نیز هماهنگی چشم نوازی ایجاد می کند. تایل های بتنی ایران روف تایل در شش رنگ نارنجی ̜ سفالی ̜ قهوه ای ̜ اخرایی ̜ آبی ̜ سبز ̜ یشمی تولید می شوند.

ابعاد تایل : ۳۳۰mm*420mm

سطح پوشش در هر متر مربع : ۹ تایل

وزن تایل : ۴٫۲kg

وزن هر متر مربع : ۴۲kg/m2

هم پوشانی طولی : ۷۵mm*105mm (نسبت به شیب افقی)

هم پوشانی عرضی : ۳۰۰mm

  • مقاوم در برابر حوادث طبیعی
  • مقاومت بالا در برابر وزن های (بارهای) متعارف
  • سازگار با محیط زیست
  • محافظ ساختمان در برابر رطوبت ناشی از باران
  • محافظت ساختمان در برابر یخ زدگی و فشار ناشی از سنگینی برف
  • مقاوم در برابر آتش سوزی ̜ اشعه خورشید و نوسانات دما

About the Author


ADD A COMMENT